Keményen beszólt Lakó Péterfi Tünde Peti Andrásnak és a marosvásárhelyi RMDSZ-nekEgy ideje nem lehet hallani Lakó Péterfi Tündéről, az egykori marosvásárhelyi aktivista jelenleg nem tartozkódik avárosban, ennek ellenére aktívan figyeli a marosvásárhelyi eseményeket, Facebook profilján folyamatosan közli írásait. Pár perccel ezelőtt nyílt levelet intézett Peti Andráshoz és a marosvásárhelyi RMDSZ-hez. Lentebb olvashatjátok, kommentár nélkül.

lako-peterfi-tunde

“Nyílt levél Andras Peti alpolgármesternek és a marosvásárhelyi RMDSZ-nek

Alpolgármester úr!

Sehogyan sem tudom leírni azt a szót, hogy “tisztelt”. Mert egy fikarcnyi tisztelet sem maradt bennem ön és a marosvásárhelyi rmdsz iránt! Olvasom, hogy mintaszerűnek tartja a városunk rendőrségét, akiktől tanulni lehet. Olvasom, hogy védelmébe vette Valentin Bretfelean-t, azt az embert, aki a vásárhelyi magyarságnak igencsak nagy ellensége. Nem, nem ellenfele, jól írtam. Mondja, alpolgármester, hogy tudnak önök aludni? Hogy tudnak belenézni az emberek szemébe? Hogy merik a magyarság képviseletének nevezni magukat? Önök, (és csak azért nagybetűvel írom, mert így helyes…) elrabolták a városunk magyarságától a az utolsó reményszikrát is! Több mint két évtizede sunyi módon visszaélnek az emberek jóhiszeműségével. Vajon meddig tudják ezt tenni? Meddig tudják még azzal verni a mellüket, hogy minket képviselnek? Hogy veszik a lelkükre, hogy lassan de biztosan elfogy a magyarság a városból? Bernády György városából? Mert undorodva, szinte tehetetlenül kell szemlélnünk a maguk árulásait! Egyiket a másik után! Nem tudják hol a határ? Nem tudják, hogy egy darabig hallgat a nép, s tűr, de egyszer csak elszakad a húr? Eljött az ideje, hogy kimondjam: elsősorban önöket teszem felelőssé a saját magam kényszerű külföldre kerülése miatt is, amit újra meg kellett lépnem. Mert a 2013 -ban történtek után, (mivel nem voltam hajlandó az rmdsz sorait erősíteni) szülővárosomban egészen egyszerűen nem kaptam munkát, mert féltek a magyar vállalkozók alkalmazni. Mert “leszóltak felülről”. Igen, eljöttem, viszonylag megnyugodhatnak, hogy elhallgattattak. De csak viszonylag. Mert hazamegyek. Úgy, hogy már ártani többé nem tudnak nekem. Hogy a megélhetésem biztosítva lesz. És velem együtt, szépen sorjában mindenki hazaér. És egyszer csak vége lesz ennek a kutyakomédiának, amit önök nem restellnek a magyarság képviseletének beállítani. Egyszer csak azon kapják magukat, hogy felelniük kell a bűneikért. Addig is, százszor gondolják meg, mit vétenek a magyarság ellen. Mert el fog jönni az igazság órája. Majdnem azt írtam, hogy még nem késő, tegyenek értünk, a valóságban, ne használják ki a saját nemzettársaikat, próbálják menteni ami még menthető. De erre önök már nem képesek. Sajnos.

Lakó Péterfi Tünde”

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!


One thought on “Keményen beszólt Lakó Péterfi Tünde Peti Andrásnak és a marosvásárhelyi RMDSZ-nek

  1. Sebők Mihály

    Gyere Haza Tünde harcoljunk együtt, ha mind elmegyünk a verebek boldogan belakják a fecskefészkeket és nem lesz hová megtérjünk tavasszal!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.