Nyitott Akadémia Dr. Domján Lászlóval Marosvásárhelyen


Május 15-én sokak örömére folytatódik Marosvásárhelyen a közkedvelt Nyitott Akadémia sorozat, melynek keretében a legnevesebb magyar gondolkodókkal és lélektani szakemberekkel találkozhatunk városunkban. Ezúttal a Magyarországon óriási népszerűségnek örvendő Dr. Domján László érkezik hozzánk, aki agykontroll-oktatóként a világ számos országában járt és tanított már, de nálunk most fog először előadást tartani.

Domján belgyógyász, reumatológus, az orvostudomány kandidátusa. Az 1980-as évek végén, egy svájci utazása során ismerkedett meg az agykontroll nevű világhírű elmefejlesztő és problémamegoldó módszerrel. Amit megtapasztalt, az teljesen lenyűgözte, ezért 1990-ben Magyarországon is elindította az első tanfolyamot. Bár a kezdeményezés híre kezdetben csak szájhagyomány útján terjedt, egyre többen és többen lettek kíváncsiak arra, hogyan segíthetnek magukon és szeretteiken elméjük teremtő erejének segítségével.

Az elmúlt 22 év során kollégái közreműködésével Domján közel 250.000(!) embernek tanította meg az agykontrollt, nemcsak hazájában, de Európa több országában és az Egyesült Államokban is.

De mi mindenre használható ez a módszer – s főleg: hogyan? Az úgynevezett alfa állapotban, melynek elérésére az agykontroll törekszik, elménk sokkal több figyelmet és erőt tud összpontosítani céljaink elérése érdekében, aminek eredményeként hatékonyságunk többszörösére nő. Egy, már kialakult betegség esetén például óriási energiákat tudunk megmozgatni gyógyulásunkért.

A sok ezer beszámoló tanúsága szerint agykontrollal nemcsak általános testi-lelki állapotunk javítható, de tudattalanunk végtelen erőforrásainak segítségével olyan problémákra is megoldást találhatunk, amelyeket addig akár megoldhatatlannak hittünk. Látszólag „csodák” történnek – ám ezek valójában nem csodák, hanem reális lehetőségek, amelyeket elménk „bölcsebbik” tartománya képes észrevenni és valóra váltani.

Május 15-én, a Maros Együttes Előadótermében végre mi is bepillantást nyerhetünk abba, mi mindenre vagyunk képesek elménk teremtő erejének segítségével. Dr. Domján László híresen kiváló, karizmatikus előadó, tehát élvezetes és izgalmas estére számíthatunk!

A helyszínen pszichológiai témájú könyvek széles választéka várja az érdeklődőket kedvezményes áron, és Dr. Domján László kérésre természetesen dedikál is.

A május 15-i előadásra jegyek már kaphatók a Kulcslyuk Könyvesboltban, a Kossuth utca 5. alatt.

Dr. Kádár Annamária