Énidő-est Aczél Dórával a Fájdallamról

Mindenkinek van fájdalma és dallama is. Van, akinek látható, van, aki mélyen magába zárja. – vallja Aczél Dóra, a Fájdallam könyv szerzője.

Énidő-est Aczél Dórával a Fájdallamról

Dóra még kamaszlány volt, amikor szervezetét megtámadta a rák. Élete rohamosan és gyökeresen változott meg. Hogy élte meg mindezt? Min ment keresztül? Hogy tudott erősnek és bátornak maradni? Mire gondolt, amikor félt, és mire, amikor éppen nem? Félt-e egyáltalán? Áldás vagy átok volt ez a betegség az életében? Hogyan gondol vissza minderre? Mit tanult mindebből? Van-e szükségünk tragédiákra? Kinek és mekkora tragédiára? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekről beszélgetünk Dórával, mert a Fájdallam – ahogy ő mondja – a fájdalomból született dallam, a kettő elegye, egy jó koktél. Ennek a koktélnak az elfogyasztására hívunk meg Téged.

Aczél Dóra neve egyébként sokak számára lehet ismerős, hiszen ő az Énidő online magazin egyik állandó alkotója, valamint a Yuppi Tábor megálmodója, ahol rákos és más krónikus betegségben szenvedő gyerekeknek nyújtanak élményeket, azért, hogy megerősödjenek, hogy elhiggyék, hogy a betegségükön kívül is van élet.

Dórával Simon Emőke beszélget, az Énidő-oldal alapító-főszerkesztője. A beszélgetés végén pedig egy dedikált példánnyal távozhatsz, hiszen lehetőség lesz Dóra könyvét megvásárolni.

Az eseményre október 7-én kerül sor, 18:00-20:00 között, a Mini Café & Wine Barban (Bolyai utca 3/14, Marosvásárhely)!

Share this post

PinIt
scroll to top