Hová mehetünk a hétvégén?

A hét utolsó napjai előtt állva a következő rendezvények várják az érdeklődőket:

– Szombaton, a Jazz&Blues Clubban, DJ Mátyás pörgeti a lemezeket. A New Yorkból hazatérő lemezlovas 23.00 órai kezdettel indítja a party-t a legújabb mixekkel és legváltozatosabb effektusokkal. Egy belépő 5 lejbe kerül.

– Ugyancsak szombaton, a Tantra Clubban, LED Party-t szerveznek. A meghívottak soraiba DJ Tom, DanBazix és Adrian Funk tartoznak, Niro Lassanoval együtt. A belépőért 7 lejt kell fizetni, illetve 5 lejt a Studcard felmutatásával.

– Az Avicola-Club is szombaton indítja újra a Next Temptations Party elnevezésű, immár hagyományossá vált bulisorozatát. A 22.00 órakor kezdődő party-ra csak meghívókkal lehet belépni.

– Vasárnap színházzá változtatják a Jazz&Blues Club színpadát. Este 8 órai kezdettel játsszák ugyanis a Kilyén László által írt „55” című darabot, amely tragi-komikusan mutatja be a múlt, majd a jövő eseményeit. A belépő 5 lejbe kerül.

– Mától vasárnapig rendezik Parajdon a XI. Töltöttkáposzta Fesztivált. A hagyományos receptek alapján főzött ízletes töltelékeket kóstolhatják meg az érdeklődők, illetve estétől változatos koncert-program várja a szórakozni vágyókat.

– Szintén mától vasárnapig lesz még megtekinthető a Gartner Cirkusz előadása. Aki eddig még nem látogatott el, de szeretné megnézni az egzotikus állatokkal, bohócokkal és akrobatákkal tarkított műsort, az 16.00 és 18.30 órai kezdettel végigkísérheti, az Auchan Hipermarket parkolójában felhúzott cirkuszi sátorban. A belépő ára 20 lej a gyerekeknek, 30 a felnőtteknek.

– A Művész mozi mától kezdve jövő hét csütörtökig a „Kutyák és macskák: a rusnya macska bosszúja” – „Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore” című, 2010-ben készült komédiát tűzi műsorra. A filmet 16.30, 19.00, illetve 21.30 órai kezdettel nézhetik meg az érdeklődők. Egy mozijegy ára 8 lejbe kerül.

– Vármezőn rendezik ötödik alkalommal a Hőlégballon Fesztivált, szeptember 24. és 26. között.

Slavic Andrea

Share this post

PinIt
scroll to top