Akusztikus Rapszódiák – egy felejthetetlen este a Queen zenekarral!

promo-poster-jbclubJúnius 6-án este 10 órától újra a Queen slágereké a főszerep, ugyanis a budapesti Queen Unplugged Project újra Marosvásárhelyre látogat.

A Queen zenekart senkinek sem kell bemutatni, szinte mindenki kívűlről fújja és fütyöli az olyan örökzöld slágereket, mint a Bohém Rapszódia, a We will rock you, a We are the champions, a Radio GaGa és még hosszasan sorolhatnánk.

Azonban az est fénypontja sem ismeretlen a marosvásárhelyi közönség számára, mivel már 2005-ben adtak egy önálló teltházas koncertet a Mihai Eminescu Ifjúsági Házban, és azóta kb. 2 évente visszatérő vendégei városunknak. A Queen Unplugged Project, továbbiakban QUP, egy magyar qvartett, mely teljesen egyedi, letisztult, akusztikus verzióban tálalja a Queen együttes szerzeményeit.

A zenekar 2004-ben alakult, 2005 januárjában jutott el az első “nagyszínpadhoz” egy szegedi Queen-partin. És innen már nem volt megállás. Több, mint kétszáz magyarországi fellépés mellett egyre több külföldi felkérés is befutott, így 2007-ben óriási sikerrel koncerteztek Svájcban, a Freddie Mercury Memorial day-en. Ennek az elsöprő erejű koncertnek a következményeként pedig 2008-ban Angliában, a “UK Queen Convention”-ön léptek fel, 1500 ember, és jónéhány “híresség” előtt… azóta számos nemzetközi és hazai teltházas koncertet adtak, bejárva Németországot és Hollandiát is!

Sikerük kulcsa: egy különleges kombináció – Queen dalok, ahogy még sosem hallotta senki – “tábortűz mellett”, de mégis professzionálisan előadva.

Az eseményre június 6-án este 10 órától kerül sor a Jazz & Blues Club-ban, ahová szívesen várnak úgy Queen rajongókat, mint minőségi zene kedvelőket. A jegyek 15 lejbe kerülnek és a szervezők egy fergeteges bulit ígérnek!

Facebook esemény

Share this post

PinIt
scroll to top