Közönségtalálkozó a Hír TV oknyomozó riportereivel Marosvásárhelyen


Az Erdélyi Magyar Néppárt meghívására május 12-én, szombaton Marosvásárhelyre látogat a Hír TV stábja. A magyarországi hírszolgáltató televízió legnépszerűbb oknyomozó műsora a Célpont, ennek alkotói tartanak közönségtalálkozót Marosvásárhelyen.

A közönségtalálkozó egyik célja, hogy a Célpont oknyomozó riporterei meséljenek munkájukról: sikereikről, nehézségeikről és nem mindennapi élményeikről. De a találkozó egyfajta kárpótlás is a Hír TV hűséges nézőinek, akik február óta nem követhetik a csatorna műsorait, a helyi RCS&RDS digitális és kábeltelevíziós társaság ugyanis kivette kínálatából a csatornát.

A Célpont népszerű oknyomozó riporterei, Losonczi Kata, Kisberk Szabolcs, Rákóczi Péter, valamint Bodacz Balázs vesznek részt a szombati közönségtalálkozón. Az esemény 18 órakor kezdődik a marosvásárhelyi Református Egyház Diakóniai Otthonának Bocskai termében a Jókai Mór (Mihai Eminescu) utca 28. szám alatt, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

A Célpont a Hír TV egyik legnépszerűbb tényfeltáró műsora, amelyet februárig itt is péntekenként este lehetett követni a televízióban. Alkotói a műsorban mindig a hét legfontosabb politikai, közéleti, valamint a társadalom egészét érintő témákkal foglalkoznak, valamint a nyilvánosság elé korábban nem került helyi viszályokra, szándékosan „elhallgatott”, gyanús (bel)ügyekre világítanak rá – másképp.

Közlemény