Közkívánatra még egy HOBO est!


A nagy érdeklődésre való tekintettel a hónap végén, szeptember 29-én este 19 órától ismét vendégünk lesz Földes László Hobo és bemutatja zenés monodrámáját,melynek címe Halj meg és nagy leszel. A Vidnyánszky Attila rendezte előadást láthatjuk tehát ismét Marosvásárhelyen, a Spectrum Színházban.

hobo-7-HPGy-1400x931

Zenés kálvária 14 stációval – mondja az alcím a Halj meg és nagy leszel! című előadásról. Dalok, versek, vallomások, történetek. Hobo mesél. Mesél az elmúlt hetven évről, a Rákosi óvodától az általános iskolás éveken át az apa (Földes László egykori kommunista belügyminiszter) megtagadásáig. Majd mesél a csavargással töltött vándoréveiről, az egyetlen mozgalomról , a beatről, ami önazonos volt vele, mesél a Hobo Blues Band megalapításáról, a rendszerváltásról, és az azóta tartó csalódottságról. De nem csak Hobo hetven évét mutatja be a darab, a Halj meg, és nagy leszel nemcsak róla szól, ezek a mi meséink is, a monodráma ugyanis Magyarország meséje, ahol le voltak zárva a határok, hát feszegetni kellett azokat. Rock and rollal, blues-zal, irodalmi estekkel.

A Halj meg és nagy leszel! című előadást szeptember 29-én 19 órától láthatjuk Marosvásárhelyen, a Spectrum Színházban. Az előadásra elővételben jegyet vásárolni lehet a www.biletmaster.ro honlapon, vagy a Spectrum Színház Rózsák tere 13. szám alatti helyszínén hétköznaponként 10 és 14 között. Egy jegy 25 lej, kedvezményesen pedig 20 lejbe kerül.

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!