Az Uniter-díjas Bocsárdi László darabja a marosvásárhelyi színpadon


Katona József BÁNK BÁNcímű színművét bérletes vendégelőadásként mutatja be Marosvásárhelyen a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház.

Az előadás rendezője: Bocsárdi László, aki Bukarestben a 2012-es UNITER-Gálán a craiovai Marin Sorescu Nemzeti Színházban színre vitt Caligula című előadásért a LEGJOBB RENDEZÉSÉRT JÁRÓ DÍJAT vehette át.

Marosvásárhelyen 2012. április 24-27. között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében kerül sor a BÁNK BÁN előadásaira, a következő sorrendben:

április 24,kedd este 7 óra – Szabó Ernő bérlet, Kántorné bérlet, Köteles Sámuel bérlet

április 25,szerda este 7 óra – Bolyai János bérlet, Aranka György bérlet

április 26,csütörtök este 7 óra – Delly Ferenc bérlet, Harag György bérlet

április 27,péntek este 7 óra – Bernády György mecénás bérlet, Kemény János bemutató bérlet, Kovács György bérlet

Újra felhívjuk a tisztelt bérlettulajdonosaink figyelmét, hogy az összevonások miatt egyes bérletek a meghirdetettől eltérő napra helyeződnek át, a nézők pedig eredeti helyüktől eltérő ülőhelyet kell elfoglaljanak, melynek igénylésére maximum az előadást megelőző napig lehet sort keríteni.

A szabadon maradó helyek függvényében az előadásokra állójegyek is válthatók a Kultúrpalota jegyirodájában keddtől péntekig, 12.00 és 17.30 óra között, telefon: 0265261420 és 0372758230, valamint előadáskezdés előtt egy órával a színházi jegypénztárban.