Amatőr és profi versenyző a pályán

Havas pálya és jó társaság fogadta azt a több mint harminc résztvevőt valamint rengeteg nézőt, akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak, ahol a Billzone.eu által támogatott vezetéstechnikai napon megmérette magát amatőr és profi versenyző egyaránt.

1Mint minden sportban, az autósportokban is nagyon fontos a felkészültség és a gyakorlás! Ennek lehetőségét az idei télben a Billzone.eu-val együtt működve az Alpine Driving Center biztosította.

A rendezvényen nagy nevek is képviselték a magyar autósport elitet. Többek között részt vett a programban Wéber Gábor, aki Michelisz Norbert csapattársa a WTCC sorozatban, valamint Rácz István többszörös Porsche Supercup győztes, Ősz László és Schweizer Dániel többszörös rally kategória győztesek.

A profiktól az amatőrök is tanulhattak, mert a jó hangulatban a versenyzők szívesen adtak tanácsot az amatőrök számára! A gyakorlást követően minden résztvevő megmérhette a tudását a fotocellákkal felszerelt pályán. A rendezvény végére sok tapasztalattal gazdagodott a jeges vezetés kapcsán. Program mente: 10 kör BMW vezetés, 10 kör Mitsubishi Lancer Evo vezetés, utolsó 2 kör ideje mért.

Share this post

PinIt
scroll to top