Dancs Annamari vallomása: újra kellett tanulnia énekelni terhessége után

Egy év kihagyás után újra főszerepet vállalt Dancs Annamari, aki februárban adott életet kisfiának, Ádámnak.

Dancs Annamari vallomása: újra kellett tanulnia énekelni terhessége után

“A Rebecca című musicalben alakítom majd Ént, azaz a női főszerepet. Nagyon örülök neki, ugyanis hét évvel ezelőtt egyszer már el szerettem volna játszani ezt a szerepet, de akkor másképp alakult az életem. Bukarestben, a Román Nemzeti Színházban mentem el a válogatásra, az Operettnek ugyanis partner színháza volt, több darabot, köztük a Rebeccát is bemutatták románul. Főigazgatóm, Lőrinczy György és az előadás rendezője Béres Attila is ott volt a castingon, és maximálisan támogattak, ám a Rebeccában sok a prózai szöveg, és nekem akcentusom volt, így végül nem kaptam meg a szerepet” – mesélte Dancs Annamari a Blikknek.

Tavaly novemberben azonban kisfia érkezése miatt egy időre elbúcsúzott a színháztól. Augusztusban már egyszer színpadra lépett, de a színésznő elárulta, a visszatérése nem volt egyértelmű.

“A szülés után próbáltam énekelni, de nem igazán jött ki hang a torkomon a hormonváltozás miatt. Ez azért ijesztő pillanat, még akkor is, ha egy énekesnő ismeri arra a módszereket, hogy miként kell az ellágyult izmokat újra formába hozni. Újra meg kellett tanulnom énekelni. Okosan kellett csinálni, nehogy túlerőltessem a dolgot, mert akkor nagy károkat okozhattam volna a hangszálaimban, ami azt is jelenthette volna, hogy nem tudok visszatérni. Türelmesnek kellett lennem, de szerencsére annyira jó énektaná­rnőm van, hogy most már minden a régi.” – mesélte Dancs Annamari.

Share this post

PinIt
scroll to top