Erdélyben forgatott a Propaganda


November 10-től vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Propaganda. Till Attila egyórás spontán talkshow-ja 2016 őszén nyolc részes különkiadással jelentkezik, amelynek témája a mai Erdély. A riporter-műsorvezető és kollégái közel két hetet töltöttek magyarlakta területeken. Lesz minden, ami Erdély kapcsán felmerült: medvevadászat, bicska, székely virtus, kastélyok, mindez a Propagandához híven: új megvilágításban.

tilla-marosvasarhely

A műsor érdekes embereken keresztül mutatja be Erdélyt. A roadmovie az ivói kocsmából indul, a falu kocsisával, a böllérrel, a medvevadásszal és egy erdélyi származású betelepülő üzletemberrel Papp Péterrel kezdődik ma este a TV2-n.

– Korábban már jártam errefelé, de soha ennyire nem mélyültem még el a kultúrában. Fantasztikus élményben volt részem. Igyekszem bemutatni olyan érdekes embereket, akik nem csak azért élnek Erdélyben, mert oda születtek, hanem egyszerűen Erdélyben érzik otthon magukat. – mondja a TV2 műsorvezetője.

Tilla a további részekben művészeket is bemutat, lesznek írók és gondolkodók Kolozsvárról, drónvilágbajnok és sörgyáros Csíkből, alternatív rockbanda Gyergyóból, hokisok és góbé bizniszmenek Székelyföldről.

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!


Comments Closed