Erdélyben forgatott a Propaganda


November 10-től vadonatúj epizódokkal jelentkezik a Propaganda. Till Attila egyórás spontán talkshow-ja 2016 őszén nyolc részes különkiadással jelentkezik, amelynek témája a mai Erdély. A riporter-műsorvezető és kollégái közel két hetet töltöttek magyarlakta területeken. Lesz minden, ami Erdély kapcsán felmerült: medvevadászat, bicska, székely virtus, kastélyok, mindez a Propagandához híven: új megvilágításban.

tilla-marosvasarhely

A műsor érdekes embereken keresztül mutatja be Erdélyt. A roadmovie az ivói kocsmából indul, a falu kocsisával, a böllérrel, a medvevadásszal és egy erdélyi származású betelepülő üzletemberrel Papp Péterrel kezdődik ma este a TV2-n.

– Korábban már jártam errefelé, de soha ennyire nem mélyültem még el a kultúrában. Fantasztikus élményben volt részem. Igyekszem bemutatni olyan érdekes embereket, akik nem csak azért élnek Erdélyben, mert oda születtek, hanem egyszerűen Erdélyben érzik otthon magukat. – mondja a TV2 műsorvezetője.

Tilla a további részekben művészeket is bemutat, lesznek írók és gondolkodók Kolozsvárról, drónvilágbajnok és sörgyáros Csíkből, alternatív rockbanda Gyergyóból, hokisok és góbé bizniszmenek Székelyföldről.