Ezekre a szavakra kerestek a legtöbben a Google keresőjében 2016-ban


Többek közt a labdarúgó Európa-bajnokságra, a Pokemon Go játékra, az érettségi eredményekre és a Black Friday szóösszetételre kerestek rá a legtöbb alkalommal a romániai internetezők 2016-ban a Google szerdán közzétett adatai szerint.

google

A cég hivatalos statisztikája azt mutatja, hogy a felsoroltak mellett nagyon sokan tájékozódtak a Google-n a riói olimpiáról és a horgászással kapcsolatos tudnivalókról is.

A Legnépszerűbb keresések kategóriájában az első helyet az ‘Euro 2016‘ keresőszó foglalja el, ezt követik az ‘Érettségi eredmények 2016‘ (‘Rezultate bac 2016’), az ‘on-line filmek 2016‘, az ‘országos felmérés 2016‘, a ‘Pokemon Go‘, az ‘iPhone 7‘, az ‘ortodox naptár 2016‘, a ‘Slither.io‘, a ‘Pixwords válaszok‘ és ‘Donald Trump‘ keresőszavak.

A Hogyan…? kérdések közül ez voltak a legkeresettebb: ‘Hogyan kell beprogramozni egy PC-t, hogy leálljon?‘, a második helyen a ‘Hogy készül puliszkalisztből a halcsali?‘ kérdés áll.

A filmek közül legtöbben a Suicide squad-ra kerestek rá, második dobogós a The Revenant, harmadik pedig a Deadpool.

A kommunikációs eszközök tekintetében a Google-keresések gyakorisága szerint a következő a rangsor: iPhone 7, Samsung Galaxy s7, Samsung J5, iPhone 6S, Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy Grand Prime, Huawei P9, Huawei P8 Lite, Note 7 és Samsung A5.

Forrás: AGERPRES