Gyereket vár Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté!


Júniusban tartotta esküvőjét Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, boldogságukat most még egy örömhír aranyozta be, az énekesnő babát hord a szíve alatt.

dancs-annamari-kerenyi-miklos-mate

– Nagy mázlisták vagyunk, hiszen ebben az évben amit elterveztünk, az úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Az esküvőnk csodálatos volt, nem sokkal utána pedig jött a babahír. Érdekes, egy erdélyi barátnőm ötéves kisfia pár hónapja azt mondta a szüleinek, hogy az esküvő után megnő a pocakom, mert beszélt az égben a babámmal, aki már nagyon le akar jönni hozzánk. Csodálatos, igaza lett! – mesélte Annamari a Blikknek.

Az álompár kisbabája tavasszal érkezik, Annamari és Máté már tervezik a gyereknevelést. Mivel mindketten színházi emberek, ezért a picit is be szeretnék vezetni a színház világába.

A házaspárról süt a boldogság, készülnek arra, hogy szülők legyenek és együtt éljék meg azt a csodát, amelyet egy baba jelent.

– Emlékszem az első ultrahangra, amikor már nem kis babszem volt, hanem látszott feje, keze, lába és táncolt a pocakomban. Sírtam és nevettem egyszerre – emlékezett vissza Annamari, aki a kelengyével és a babaszobával még nem foglalkozik. – Egyelőre nekem vásárolunk, hogy elférjek a ruháimban.

A babavárás átszervezte Dancs Annamari életét, aki egy szerepét tartotta csak meg. Az Operettszínház Lady Budapest című musicalét próbálja, ebben ugyanis terhes kismamát alakít. A sors keze, hogy az októbertől színpadra kerülő darabban a közönség is láthatja, hogy áll majd Annamarinak a nagy pocak. Az 1956-os forradalom évfordulójának tiszteletére készülő szerelmi történetben Máté is szerepel, amely külön kihívás a pár számára.

– Át kellett gondolnom, hogy képes leszek-e vállalni ezt a feladatot, hiszen a szerepre kell koncentrálnom, nem ugorhatok minden pillanatban aggódva oda Annamarihoz, hogyha úgy gondolom, szüksége van rám. Nem lehetek „terhes apuka” – nevetett Máté, Annamari pedig hálás, mert a próbák alatt sok segítséget és tanácsot kap gyermekes kollégáktól.

Forrás: Blikk.hu