Gyógyító hangok és rezgések Marosvásárhelyen! Interjú a hangtál terápia titkairól Regős Csaba hangmasszőrrel!


A marosvásárhelyi Vitalis Központ neve ismerősen cseng már mindazoknak, akik gyógyírt keresnek a stresszből eredő testi lelki tünetekre. Az egyedi terápiás módszerek, az emberközeliség, meghitt légkör, a vendégekre szánt bőséges idő, és szakmaiság az, ami a Központot jellemzi.

hangtal

Az eddigi stressz és pszichoszomatikai tanácsadás, egészségfelmérés és hagyományos japán reiki kezelések mellett novembertől egyedi szolgáltatásokkal bővül a Vitalis – tudtuk meg Dr. Ilyés Zsolttól, a Központ vezetőjétől.

Szívesen várják mindazokat, akik szeretnének ellazulni, kikapcsolódni a mindennapi rohanásból, feltöltődni és megszabadulni a stressz káros hatásaitól, a hangok és a rezgések gyógyító hatásával.

A hangmasszázs, a hangfürdő még sok személy számára ismeretlen fogalom itthon, de külföldön már évtizedek óta használják sikeresen gyerekek, felnőttek, kismamák, betegek körében.

A marovasarhelyi.info egy interjú és egy frissítő-relaxáló hangmasszázs céljából kereste meg Regős Csaba hangtál terapeutát, aki az alábbiakban a Peter Hess módszert és egyéni tapasztalatait ismerteti meg olvasóinkkal: A hangmasszázs titkairól, gyógyító hangok és rezgések – Interjú Regős Csaba hangmasszőrrel