Hagyj Békén címmel megérkezett Nemes Tibor új dala és videóklipje

Karácsonyi dala után megérkezett Nemes Tibor legújabb szerzeménye, amely egy imidzs videóval társul.

Hagyj Békén címmel megérkezett Nemes Tibor új dala és videóklipje

Magyarország egyik legismertebb és legkeresettebb mainstream pop zeneszerzőjével, Burai Krisztiánnal készítette legújabb dalát a marosvásárhelyi Nemes Tibor, akinek ezzel egy nagy álma vált valóra.

“Már régóta követtem Burai pályáját, ami egyre csak felfele ível, olyannyira, hogy ma Magyarországon ő az egyik legismertebb a pályán. Mindig is szerettem volna vele dolgozni. Bár tudtam, hogy ki kell lépjek a komfortzónámból, ahhoz, hogy ez egy sikeres együttműködés legyen, úgy gondolom, hogy ez többnyire sikerült is. 2017 elején kerestem meg Krisztiánt, hogy szeretnék vele dolgozni és ez egy év után sikerült is. Sokat dolgoztunk a stúdióban, egy élmény volt ez a szakmai találkozás.” – meséli Nemes Tibor a Marosvásárhelyi Infónak.

Idő közben nemcsak a dal készült el, hanem egy videóklip is, amely imidzs videó lett, mindemellett Tibor egy friss arculattal, új logóval érkezik Facebook oldalán.

Tibor hamarosan egy új dallal érkezik, hiszen mint mondja, zeneileg termékeny időszakot él: “állandóan a zongoránál ülök és sokat-sokat zuhanyzom meleg víz alatt, mert akkor jönnek az igazán jó dallamok”.

Share this post

PinIt
scroll to top