Marosvásárhelyi énekes az X-Faktorban! – VIDEÓ

Valószínűleg sok marosvásárhelyinek ismerős Nemes Tibor neve, ő a Vecker együttes énekese, aki nemrég feltűnt az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban.

nemes-tibor

Nemes Tibor Marosvásárhelyről indult az X-Faktorban, noha nem jelentkezett az RTL Klub műsorába, szereplését is szerényen kezelte a közösségi oldalán. Sajnos a róla készült első felvétel nem került be adásba, Tibor négy igennel és hatalmas tapssal továbbjutott a táborba, ahol az utolsó pillanatig úgy volt, bekerül a Mentorok Házába, ám az utolsó pillanatban Puskás Peti meggondolta magát és felállította a továbbjutást biztosító székről.

Nemes Tibor a következőképpen vélekedett szerepléséről Facebook oldalán:

Tears in heaven 🙂
Avagy Tibor X-faktor története.

Ezt a címet kapja most ez a poszt. Sokak kérdésére adok választ ebben a posztban. Több, mint száz aranyos és kedves ember töltött be szeretetével és együttérzésével az elmúlt pár órában gyönyörű nekem címzett levelekkel. Sokat gondolkoztam, hogy írjak-e erről vagy, sem, de végül így döntöttem. Egy műsorról van szó, melyre nem jelentkeztem, végül mégis elmentem. Minden ilyen élmény ad tapasztalatot, élményeket, kapcsolatokat, barátságokat. Ez velem is így történt, amit nagyon szépen köszönök, mégis kettős érzés volt és van bennem. Nagyon szerényen kezeltem a műsorban való részvételemet, hiszen egy megosztást sem láthattatok tőlem, azzal kapcsolatban sem, hogy egyáltalán tervezem a faktort. Jól is tettem. De azért, hogy sok ember levelére válaszoljak csomagban, belső castingokon való továbbjutások után Négy igennel, nagyon szép tapssal, szuper kritikákkal továbbjutottam a táborba, majd a táborban a csoportos feladatkor is továbbjutottam, majd a tábor végén az egyéni dalnál is leültettek a mentorok, de az utolsó métereknél felállítottak. 10 ezer emberkéből benne voltam az első 20 fiú között. Szeretném kihangsúlyozni, hogy ezeket nem nagyképűséggel írom, csupán fájt, hogy nem láthattátok. De ez engem egyáltalán nem tört le, nem vette el a kedvem semmitől, sőt előttem a jövő 🙂

Ha szeretnétek meghallgatni az előadásomat, akkor a lenti linken megtehetitek.
Isten áldjon mindenkit!

Mi innen gratulálunk Tibornak, és további sok sikert kívánunk neki. Ügyes voltál!

Share this post

PinIt
scroll to top