Megérkezett Nemes Tibor első szóló videóklipje!

Februárban mutatta be első szóló dalát a marosvásárhelyi Nemes Tibor Nem jó így címmel, most pedig első szóló videóklipjével érkezik, amely egyben dalpremier is, Mindig itt leszel címmel.

Megérkezett Nemes Tibor első szóló videóklipje!

“A dal egy olyan érzésről szól, amelyet az emberek többsége átél legalább egyszer az életében, a szakítás, elmúlás és ragaszkodás érzése köszön vissza a dalban” – mondta Nemes Tibor a Marosvásárhelyi Infónak.

A Mindig itt leszel zenéjét a dal előadója, Nemes Tibor írta, szövegét pedig szerzőtársa és jó barátja, Szász Hunor. A dalhoz készült videóklip Sáji Róbert munkája.

“Nagyon szeretek Sáji Róbival dolgozni, mert nagyon sok kreatív ötlete van és a rendezésben is nagyon sokat tud segíteni, úgy érzem az ilyen munkához pont az ő nyugodt és türelmes munkastílusára van szükség. A klip csodaszép erdélyi helyszíneken készült, mégpedig a mezőzáhi halásztónál, ahol egy kicsit a forgatásunkkal meg is zavartuk a nyugodt halászokat, de utólag nagyon remélem, nem haragudnak ránk nagyon. A második helyszín pedig a Nyomáti tető volt, ahol el is kapott minket az eső, egy kis időre abba is kellett hagyjuk a forgatást, de utána, olyan gyönyörű szép tiszta lett az ég, hogy folytattuk.” -nyilatkozta lapunknak Nemes Tibor.

Ha tetszett a videó nyomj egy lájkot és egy megosztást, ezzel népszerűsítheted Tibor zenéjét és munkáját.

Save

Share this post

PinIt
scroll to top