19 ezren a Félsziget második napján – Tinie Tempah Marosvásárhelyre hozta Ibizát

Tinie Tempah és a Félsziget Fesztivál többi pénteki fellépője 19 ezres tömeget vonzott a Félsziget Fesztiválra, ahol napkeltéig kitartott a buli.

A Félsziget második napján száz százalékig pörögtek a fesztiválmotorok, minden színpad beindult, és aki szórakozást keresett, az könnyedén talált. A nagyszínpad az elvárásoknak megfelelően teljesítette a mágnes-szerepet: 23 órára annyi embert vonzott maga elé, amennyit ritkán láttunk a Félsziget Fesztiválon.

Tinie Tempah elhozta a brit mainstream néhány olyan gyöngyszemét, amitől ezrek estek katarzisba. A koncerten nem voltak zárójelek, pihenők, ehelyett folyamatos pörgéssel bolondította a show-t a brit rapper. A jól ismert slágerszámokat tömegesen énekelték az emberek, a Written In The Starst meg egyenest a közönségre hagyta Tempah. Katarzis, önfeledt buli, féktelen rajongás, hatalmas tömeg, talán ezek a legjellemzőbb szavak a Félsziget legtöbb embert vonzó bulijára.

A Kiss Terasz is száz százalékra pörgette a motorokat. A Ladánybene 27 melegített a német Rotfrontnak, akik a helyszín legnagyobb buliját hozták össze.

Hazai DJ-k – Missile és Goranga – melegítették a táncteret Emalkay-nak, aki a legfrissebb dubstepet hozta el a fesztiválra. Tarol a dubstep, és tarolt a második napon Emalkay.

Forrás: Félsziget.ro

Share this post

PinIt
scroll to top