2013-as horoszkóp


A 2013-as horoszkópban nagyrészt folytatódnak az előző évi hatások, jelentős eseményekre nem kell számítanunk. Ez az év szegényes lesz asztrológiai szempontból, csupán a Jupiter vált csillagjegyet, elhagyja az Ikrek-et és belép a Rák csillagjegybe.

Ha a 2012-es évben a szerencse leginkább a Bika és az Ikrek csillagjegyben született személyeknek kedvezett, 2013-ban a szerencse szintén az Ikreknek (egészen júniusig) és a Rák-nak kedvez (június 26-től év végéig). Más részről a lassú bolygók maradnak abban a csillagjegyben, amelyben 2012-ben is voltak.

2013-ban a hangsúly az érzéseken, érzelmeken alapszik majd, de fontos lesz az intuíció és a belső élmények megtapasztalása is. Felfedezzük, hogy van lelkünk és figyelembe is vesszük azt, hogy szükségletei is vannak. A materiális dolgok kevésbé fognak érdekelni.

Ebben a kontextusban azok nyernek a legtöbbet, akik őszinték magukhoz, ennek köszönhetően visszanyerik belső békéjüket, ez pedig meghozza a sikert az élet minden területén.

2013-ban nagy hangsúlyt kapnak a családi kapcsolatok, a hagyományok. Növekszik majd a kényelem, biztonság iránti vágyunk, minden téren. Javítani fogjuk emberi kapcsolatainkat.

A természethez is közelebb kerül 2013-ban az ember. Fel kell hagynunk a jelenlegi, mű életvitelünkkel, és meg kell tanulnunk tisztelni és szeretni a természetet.

A 2013-as év a változások éve lesz, de a lehetőségeké is. Íme a 2013-as horoszkóp csillagjegyekre lebontva:

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!