30%-al nőtt a Promenada Mall látogatóinak száma

Az elmúlt évben teljesen mágváltozott a Promenada Mall arculata. A Cinema City mozi megnyitása után észlelhetővé vált a kereskedelmi központ forgalmának növekedése, egyre több nemzetközi üzletlánc nyit márkaboltot a komplexumban.

A mozi megnyitásával 2.600 négyzetméterrel nőtt a Promenada Mall felülete, amely jelenleg eléri az 52.000 négyzetmétert. A 2011-es év végén az ERP Tirgu Mures (a Promenada Mall tulajdonosa) üzleti forgalma 23,3 millió lej volt, ami az előző évhez képest növekedést mutat.

A Cinema City debütálása után a vállalkozok érdeklődése is megnőtt a kereskedelmi helységek bérlése iránt. Új kávézó, étterem kapott helyet a komplexumban, a New Yorker is üzletet nyitott, 800 négyzetméteren várja vásárlóit, de a Romalia hazai márka is üzletet bérelt a Promenada Mallban.

Az Auchan 1300 négyzetméterrel növelte felületét, így most 16.000 négyzetméteren várja a vásárolókat. Nemrég a Kenvelo újította fel üzlethelységét, a hét vége felé pedig a Lee Cooper is megnyit. Decemberre pedig újabb márkabolt nyit a Promenada Mallban. A H&M december 5-től várja vásárlóit.

Share this post

PinIt
scroll to top