Bélatáncot jártak a VIBE Fesztivál önkéntesei

Kedd délután már megérkeztek az önkéntesek a Maros-partra, akik a szervezők segítségével hozzáfogtak a július 6–9. közötti VIBE Fesztivál felépítéséhez. Az önkéntescsapat jelentős részét vásárhelyi fiatalok teszik ki, de a csapathoz Erdély minden csücskéről csatlakoztak fiatalok, akik már első éjszakájukat is eltöltötték a fesztiválkempingben felhúzott sátraikban.

Bélatáncot jártak a VIBE Fesztivál önkéntesei

A délután folyamán egy Bélatánc-gyakorlás is belefért a programba: együtt nyomták a gombot az önkéntesek. Aki még nem ismeri a sZempöl által jegyzett himnuszt, érdemes előbb azt teljes hosszúságában meghallgatni-nézni, az eredeti videoklippel, ami egy hét alatt már több mint 23000 megtekintést ért el.

Az önkéntesek Bélatánc verziója tegnap délután került fel a VIBE Fesztivál Facebook-oldalára, ahol azt írták, érdemes elkezdeni gyakorolni a vasárnap 18 órától kezdődő sZempöl-koncertre.

Önkéntes Bélatánc

A VIBE-os önkéntesek összeálltak egy Bélatáncra. Nekik köszönjük a kitartó munkát! Gyakorolj, mert a sZempöl vasárnap 18:00-kor kezd a Magenta Stage-en!

Voluntarii de la VIBE s-au strâns pentru dansul Béla. Mulțumim pentru efortul depus! Exersează și tu, pentru că duminică de la ora 18:00 trupa sZempöl va cânta pe Magenta Stage!

Közzétette: VIBE Fesztivál – 2017. július 5.

Share this post

PinIt
scroll to top