Elindult a Forgatag honlapja és a fotópályázat


Benne vagy? – ezzel a szlogennel indult el a Vásárhelyi Forgatag honlapja, a www.forgatag.ro. Az interaktív, folyamatosan bővülő felületen sok újdonságot meg lehet tudni az augusztus 28. – szeptember 1. között zajló rendezvénysorozatról, a fellépőkről és a szervezőkről.

vasarhelyi-forgatagNem véletlen az öt napos vásári ünnepség szlogenválasztása. A nyár végi rendezvény programjának összeállításakor olyan változatos, értéket hordozó és érdekes kikapcsolódási lehetőségben gondolkodtunk, amelyből nem szabad kimaradni. A Forgatagban mindenkinek benne kell lennie.

A www.forgatag.ro az egyre részletesebb – végleges formáját azonban csak augusztusban elnyerő – programtervezet mellett rövid ismertetőt is közöl a fellépőkről, meghívottakról. Továbbá letölthetőek a rendezvényről már megjelent sajtóanyagok, fotók és a különböző írott dokumentumok is.

A honlap arculatában, grafikájában annak a vásári forgatagnak a hangulatát próbáljuk megidézni, amellyel egykor rendelkezett Marosvásárhely.

Marosvásárhely forgásban – Benne vagy?

Máris meghirdetik a Vásárhelyi Forgatag első versenyét, egy fotópályázatot. A szervez[k arra kíváncsiak, hogy ki, hogyan látja Marosvásárhelyt forgásban, hogyan jelenítené meg a forgatagos Vásárhelyt egyetlen képben. Azért is érdemes benevezni, mert értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a legjobbak. Két fődíjat osztanak ki, egyet a zsűri, egyet a közönség döntése alapján. Mindkét fődíj 500 lej, ezért már megéri nyitott szemmel járni-kelni a városban. Részleteket a honlapon, a http://forgatag.ro/hirek/marosvasarhely-forgasban-fotopalyazat-indul linken találhatsz.