Elszökött egy rab a marosvásárhelyi börtönből

Tegnap délután 15.30 óra körül a marosvásárhelyi börtön egyik rabjának sikerült megszöknie a fogságból. Mihai Hăbălău, a börtön igazgatója szerint, a 20 éves fogoly a marosszenkirályi agrár-tenyésztéstechnikai munkapontról lógott meg, ahová a rabok közmunkára járnak.

Az elszökött rabot 1 éves és 6 hónapos fegyházbüntetésre ítélték lopás miatt, a szabadulása pedig ez év végén lett volna – állítják a börtön képviselői. Amennyiben a szökését követően újra elfogják, a fiatal férfi további 2 év börtönt is kaphat.

A rendőrség általános körözést indított az elszökött rab elfogására. Dukai József Attila (fotón) 1,65 méter magas, keskeny homlokú, barna szemű, hegyes állú, ovális arcú, sötét barna hajú ifjú. Nem visel bajuszt, atlétikus alkat, és nincsenek egyedi ismertetőjegyei.

Azon személyeket, akik látták a férfit, illetve tudnak valamilyen információt róla, arra kérik a hatóságiak, hogy azonnal értesítsék a rendőrséget vagy a marosvásárhelyi börtönt az alábbi telefonszámokon: 0265 264 276 és 0265 261 565.

Forrás és fotó: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top