Eltűnt a Digi csatornái közül a TV2, az M+ és a Prime

Péntek délután új magyar nyelvű csatornák kerültek a TV2 csoport kábelcsatornái helyére.

Eltűnt a Digi csatornái közül a TV2, az M+ és a Prime

Előzetes bejelentés nélkül tűntek el a TV2, az M+ és a Prime csatornák a Digi kábelszolgáltató műsorrácsából, helyüket a Comedy Central HU, a Comedy Central Family, a DoQ és a Film4 vették át.

A változtatás láttán sok marosvásárhelyi lakos megpróbált betelefonálni a Digi ügyfélszolgálatára, ahol hosszú perceket kellett várni arra, hogy valaki felvegye a kagylót, ha ez sikerült, akkor sem kaptak logikus magyarázatot.

A szolgáltató azzal magyarázza a váltást, hogy nagyon sokan kérték a Comedy Central magyar változatát és a Comedy Central Family-t, így eleget téve a kéréseknek, bekerültek a csomagba, ez pedig azt eredményezte, hogy Magyarország második legnagyobb és legnézettebb csatornája kikerült a csomagból.

UPDATE: Egyik olvasónk, Berekméri Edmond is felkereste a Digi ügyfélszolgálatát, Facebook üzenetben így írta meg tapasztalatait: “Néhány perccel ezelőtt beszéltem a Digi cég telefonszolgálatos hölgyével. Korábban olyan bejegyzéseket is olvastam, hogy közkívánatra tették be az új csatornákat… Tudtam, hogy ez kamu, azaz nem fedi a valóságot. A szolgálatos hölgy nagyon gyorsan próbálta eldarálni a szokásos szüvegét, de én többszöt is közbeszóltam. Végül elmondta, hogy tárgyalásokat folytatnak és próbálnak intézkedni az ügyben. Szerintem, nem fizettek a szerződés értelmében a TV2 tulajdonosának, ezért hagytak a csomag nélkül… Hangot kell adni elégedetlenségünknek, ha nem intézkednek sürgősen! Vannak konkurens cégek, akik alig várják az új klienseket!”

Share this post

PinIt
scroll to top