Értékes tárgyak a művészeti és régiségvásáron

kezi.handmade_ms.infoA művészet kedvelői és a térség gyűjtői ismét találkoznak ezen a hétvégén, a 10. Művészeti és Régiségvásár alkalmával, amelyet a Promenada Mallban szerveznek meg, 2013. május 24–26. között.

Több mint 60 kiállító helyezte már el standjain az értékes tárgyakat, közöttük bútordarabokat, festményeket, ékszereket, antik könyveket, érméket, bélyegeket és egyéb régiségeket. A múlt évszázadból fennmaradt értékek mellett a kortárs művészek munkái is megjelennek.

Az esemény célja, hogy annak leforgása alatt úgy a művészek és a gyűjtők, mint a művészet kedvelői és a régiségek iránt érdeklődők is találkozhassanak egymással. A jelenlévő kiállítók az ország minden pontjáról érkeztek, a bemutatásra kerülő tárgyak értéke pedig országszerte és világszerte elismert.

„Ez alkalommal is azt tűztük ki magunk elé, hogy szemtől szembe helyezzük a múltat és a jelent, továbbá magunkra hívjuk a figyelmet a különleges, ám régi, értékes tárgyak segítségével, amelyeket bárki zsebe megengedhet magának.” – nyilatkozták a szervező, Malio International cég képviselői.

A régiségvásár tehát 2013. május 24–26. között látogatható, péntektől vasárnapig, délelőtt 10 és este 22 óra között, továbbá vasárnap, 10 és 19 óra között.

Forrás: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top