Félsziget jegyek válthatók a főtéren is

Már csak két hét választ el az ország legnagyobb zenefesztiváljától! Hogy még időben minden érdeklődő jegyhez, illetve bérlethez juthasson, a Félsziget vezetősége Marosvásárhely főterén nyitott jegypénztárat.

A főtéri félszigetes bódé tegnaptól üzemel, és rögtön a virágóra mellett található. A jegyek mellett, bemutató és kedvcsináló kisfilmeket is forgatnak az ott kihelyezett kijelzőn azért, hogy legyen fogalmunk, kb mire is számíthatunk idén a Félszigeten.

Amint már tudjátok, a 2011-es Félsziget augusztus 25. és 28. között kerül megszervezésre. Egy napi jegy 80 lejért, míg egy bérlet 199 lejért váltható, elővételben. A Studcarddal rendelkezők további 30 lejes kedvezményben részesülnek, ha elővételben vásárolják meg a négy napos bérletet. A Félsziget ideje alatt, a napi jegy 100 lejbe kerül.

Mivel a szervező Sziget Menedzsment rekordot döntő közönségre számít, úgy döntött, Több jegypénztárat is felállíttat a város területén. Továbbá, ingyen jegyeket és a Tuborg Green Fest Félsziget 2011 logójával ellátott promociós anyagokat szánnak szétosztásra a szervezők, természetesen szerencsejátékok formájában. A Marosvásárhelyi.infóval például napi jegyet nyerhetsz!

Apropo, Te játszodtál már?

Fotó: www.adevarul.ro

Share this post

PinIt
scroll to top