Hétfőn kezdődnek a a Marosvásárhelyi Napok

Május 12-18. között rendezik meg a Marosvásárhelyi Napokat, immár tizennyolcadik alkalommal. A rendezvénysorozatra több mint 100.000 résztvevőt várnak.

Fotó: rock-on.hu

Fotó: rock-on.hu

A városnapok idén is változatos programokban bővelkednek, szabadtéri koncertek, kulturális- és sportesemények, gazdasági kiállítás valamint kézműves vásár is helyet kapnak a rendezvénysorozat kínálatában. A kézműves vásár május 15-én, csütörtökön veszi kezdetét a Rózsák terén, ahol virágkiállításra is sor kerül, és ugyancsak csütörtökön veszi kezdetét a gazdasági kiállítás is.

A koncertfellépők között szerepel az Omega, akik két koncertet is tartanak, az Omega Oratóriumra május 17-én, szombaton 20.30-tól a Vártemplomban kerül sor, Rapszódia című koncertjét a legendás együttes 18-án, vasárnap a Ligetben tartja.

Ugyancsak vasárnap este koncertezik a Holograf. Emellett május 15-én fellép a Zdob şi Zdub, 16-án Zoltán Erika, a Direcţia V, Connect R, május 17-én, szombaton színpadra lép Benkő László és a Megapolis zenekar, Andreea Bănică és a Smiley& Band.

Május 18-án, vasárnap este negyed 11-kor a rendezvénysorozatot tűzijáték zárja.

Share this post

PinIt
scroll to top