Holtan találták a múlt héten eltűnt Benedek Orsolyát!


Holtan találták a múlt vasárnap eltűnt Benedek Orsolyát. A marosvásárhelyi orvosnő holtestére Koronkán találták rá.

Egy hete tűnt el rejtélyes körülmények között Benedek Orsolya, akire országos körözést adtak ki, szombat délután azonban holtan találták Koronkán. A helyszínre érkező rendőrök és kriminalisztikai egység jelenleg is nyomoz, hogy kiderítse halálának pontos körülményeit.

Az első információk alapján kiderült, egy koronkai ház udvarán ásták el holtestét, a ház tulajdonosát szombat reggel őrizetbe vették. A rendőrség szerint a 27 éves koronkai fiatalember a gyanú szerint elrabolta, majd megölte a fiatal magyar orvosnőt.

Carmen Frandes a Maszol.ro-nak elmondta, a eredetileg csak emberrablással gyanúsították a 27 éves fiatalt. A hajnali órákban azonban házkutatást tartottak a koronkai lakásán, és előkerült Benedek Orsolya holtteste. A fiatalt így most gyilkossággal is gyanúsítják. Huszonnégy órára őrizetbe vették, a bíróság vasárnap dönt az előzetes letartóztatásáról.

Az ügyben kiadott rendőrségi közlemény nem tartalmaz információkat arról, milyen szálak vezették el a nyomozókat a koronkai fiatalhoz. Csak az derül ki belőle, hogy hivatalosan pénteken gyanúsították meg emberrablással. Utóbb az ügyészek kérésére a marosvásárhelyi törvényszék engedélyt adott a házkutatásra. Benedek Orsolya halálának okairól törvényszéki orvostani jelentés készül.

Részletek hamarosan…

Benedek Orsolyát december 11-én este, az Auchan City bevásárlóközpont parkolójában látták utoljára. Az Antena1 úgy tudja, hogy a térfigyelő kamerák felvételei szerint Benedek Orsolya itt beszállt egy furgonba. Azt nem tudni, hogy ki ült még a rejtélyes furgonban, és mi volt a jármű úti célja. Autóját később megtalálták a parkolóban.

Share this post

PinIt
scroll to top