Hová mehetünk a hétvégén?

Íme az eheti kínálat:

– ma este 10 órától a szászrégeni Club David ad helyet a Blackbeers együttes élő koncertjének. A Blackbeersről annyit kell tudni, hogy Nagyváradon alakult, és hagyományos ír zenét játszik. A koncertre belépőt 15 lejért lehet váltani.

– szintén ma este az Avi-Cola Dj Proof-t látja vendégül, aki amellett, hogy a zene legjobbjait válogatja majd össze, fergeteges bulit és jó hangulatot is ígér. A hagyományos péntek esti partik mai kiadása 23 órakor kezdődik. A belépő 10 lejbe kerül. Asztalfoglalásért pedig a 0757 250 054-es telefonszám tárcsázható.

– ugyancsak ma este, szintén 23 órától nyitja meg kapuit a Club Temptation is. Itt a fellépők Dj Sava és Cristina lesznek, akik szerint senki sem fog a buliból hajnali 5 előtt hazamenni! Asztalfoglalásért a 0743 957 215-ös telefonszám hívható.

– holnap délben a kicsiknek szól a program a Deus Providebit tanulmányi házban. A „Játéksarokban” ugyanis reggel 10 órától délután 2 óráig játszhatnak kedvükre, karneváli maszkokat készíthetnek, vagy éppen táncolni tanulhatnak az apróságok.

– szombaton este elektronic-party lesz az A.S.A termében, a központban. A 10 órától kezdődő buliban a helyi lemezlovasok, Addo és WRK mellett a bukaresti Tomasan és Tone pörgeti a lemezeket, és váltogatja majd a house, techno, funky, bass és garage dallamokat. Egy belépő 10 lejbe kerül.

– a Művész mozi erre a hétvégére, illetve a jövő hétre Julia Robertst lépteti színre, méghozzá a 2010-es „Ízek, imák, szerelmek” – „Eat, Pray, Love” című produkcióban, Liz Gilbert főszerepében. A filmet naponta 15.00, 17.30 és 20.00 órai kezdettel lehet végignézni, 8 lejes mozijegy ellenében.

Share this post

PinIt
scroll to top