Jótékonysági koncert a kóbor kutyákért


Jótékonysági koncertet szervez február 28-án este 8 órától Marosvásárhelyen a Woof4Cash nevű nonprofit szervezet, amelynek célja a magánmenhelyek segítése. A koncert fellépője a Wasted zenekar, helyszíne a Revolutiei utca. 5. szám alatt található A.S.A. terme.

kobor-kutya

A Woof4Cash hisz abban, hogy nem az altatás az egyetlen megoldás, és hogy a gazdátlan kutyák is megérdemelnek egy második esélyt, ezért támogatják a magánmenhelyeket.

A magán kóbor kutya menhelyeket olyan személyek működtetik, akik saját otthonukba fogadnak be kóbor kutyákat, és saját pénzből próbálják eltartani őket, amíg új gazdát nem találnak a számukra. Nap mint nap azzal küzdenek, hogy ételt, megfelelő oltást és új gazdát találjanak a befogadott állatoknak. Jelenleg két menhely részese a programnak, de szeretnék elérni, hogy minél többen csatlakozzanak.

A Woof4Cash fő célja, hogy felhívják a figyelmet a kóbor kutyák szomorú helyzetére, és természetesen, hogy változtathassanak ezen. Ezzel a céllal szervezték meg a jótékonysági koncertet is, amely nagy segítségére lehet a menhelyeknek, hiszen a jegyekre befolyt összegből ételt valamint oltásokat juttat el hozzájuk a Woof4Cash csapata. Természetesen arra is van lehetőség, hogy aki szeretne, többet is adakozzon a szervezetnek.

A Woof4Cash szervezet működéséről, céljairól, a koncertről és az adományozási lehetőségekről további információk találhatóak a szervezet hivatalos oldalán, valamint a szervezet Facebook oldalán.