Majdnem meghalt az idős néni a kórház várójában, miközben az asszisztensnő üvöltözött vele


Drámai jelenetek az Argeși Megyei Kórházban, Pitești településen. Idős néni ájul el a sűrgősségi várótermében több óra várakozás után. Miután a néni elájult, a megrémült kísérői ölükben vitték be – majdhogynem erőszakkal – az intenzív osztályra, írja a kritiq.eu.

Majdnem meghalt az idős néni a kórház várójában, miközben az asszisztensnő üvöltözött vele

A 78 éves nénit már a sürgősségi ajtajáig is ölben hozták, ezután két órán keresztül várakozott a forró váróteremben. Amikor hozzátartozói kétségbeesetten kérték a nővér segítségét, a válasz a következő hangnemben érkezett: “Nem az én hibám, hogy én tartom itt! Megbolondultak? Megértették? Hát jönnek hogy megmondják… Jönnek… Én mit csináljak? Vegyem ölbe?”

Annak ellenére, hogy az idős hölgy már alig tudott a széken ülni, a nővér azt javasolta, igyon egy pohár vizet. Viselkedése érezhető módon felháborodást váltott ki a teremben levőkből is.

Eközben a nő elvesztette eszméletét, ezután hozzátartozói ölben vitték az orvosok ajtajáig.

Nicoleta Nistor, ott dolgozó orvos elmondta: “Amikor hozzánk megérkezett 10:52-kor, a vérnyomása 12 volt. Két óra szortírozás után, mivel ott nagyon meleg volt, 13 órakor elájult, leesett a vérnyomása 8-ra”.

Az asszisztens, aki elvesztette hidegvérét, elnézést kért a viselkedéséért.

FRISSÍTVE: Időközben kiderült, hogy a néni miután orvosi ellátásban részesült, a saját lábán hagyta el a kórházat. A kórház managere továbbra sem elérhető, álláspontjának nem adott hangot.

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!