Megnősül I. Mihály király unokája; Nicholas de Roumanie Medforth Mills és Alina Binder esküvője jövő nyáron lesz


Megnősül I. Mihály király unokája. Nicholas de Roumanie Medforth Mills és Alina Maria Binder esküvőjére 2018 nyarán kerül sor.

Mihály király másodszülött lánya, Ilona hercegnő fia, Nicholas de Roumanie Medforth Mills Facebook-bejegyzésben közölte a hírt. Ebben azt írja, idén júniusban kérte meg Alina Maria Binder kezét, a nagy-britanniai Cornwallban töltött nyaralásuk alkalmával.

Bejegyzésében “különleges személynek” nevezi menyasszonyát, és bevallása szerint olyan házasságra vágyik, amilyenben nagyszüleinek volt részük.

Hozzáteszi, Alina Maria Binder szülei áldásukat adták a házasságra, ugyanakkor Mihály királlyal és a királyi családdal is közölték a hírt.

“Nagy örömmel tölt el, hogy áldásukat adták ránk, és jókívánságaikat tolmácsolták” – áll még Nicholas de Roumanie Medforth Mills bejegyzésében.

A bejelentés kapcsán a királyi ház hétfői közleményében hangsúlyozza, I. Mihály király boldogságot és lelki békét kíván fiúunokájának, de továbbra is fenntartja döntését, amellyel megfosztotta őt a hercegi címtől és trónörökösi jogaitól.

Forrás: AGERPRES

Ha érdekelnek további cikkeink, szeretnél meglepetés kedvezményeket iratkozz fel hírlevelünkre!