Négy Maros megyei településen szünetel holnap a földgáz-szolgáltatás


Korszerűsítési munkálatok miatt négy Maros megyei településen szünetel holnap a gázszolgáltatás. Az E-On újabb vezetékeket csatol hozzá a már kiépített gázhálózathoz, így kénytelen ideiglenesen elzárni a gázcsapokat Dicsőszentmárton, Csüdőtelke, Gyulas és Erdőalja településeken.

Fotó: adevarul.ro

Fotó: adevarul.ro

Ennek értelmében, június 27-én, délelőtt 9 órától nem lesz gáz Dicsőszentmártonban, a December 1 utcában (az 1–51, 2–30. számok alatt), a George Enescu utcában és az Enescu lakónegyedben, az Állomás sétányon és az Állomás lakónegyedben, az Ipar utcában és az Ipar lakónegyedben, az Ifjúság utcában és Ifjúság lakónegyedben, a Folyó, Rózsák, Pompák, Rámpa, Victor Babeş, Küküllő és Győzelem utcában (a 21–51. és 20–52. szám alatt). A szolgáltatás újraindítása fokozatosan történik, a munkálatok befejezése után, amire 16 óra körül lehet számítani.

Csüdőtelke, Gyulas és Erdőalja településeken délelőtt 9 órától szünetel a gáz, a szolgáltatást pedig 18 óra körül indítják újra.

Az E-On emlékeztetni szeretné a fogyasztókat, hogy a fent említett időszakban zárják el a lángokat, majd a szolgáltatás újraindításakor felügyeljék a nyílt tüzet 30 percen keresztül. Amennyiben jellegzetes gázszagot éreznek, azonnal értesítsék a gázszolgáltatót az alábbi telefonszámok egyikén: 0800 800 928 (a fő telefonhálózatokból elérhető díjmentes szám), 0265 200 928 (alapdíjas szám a Romtelecom hálózatból tárcsázva).

Forrás: muresnews.ro