Összefogás a nyárádköszvényesi Gergőért


Segítségre van szüksége a nyárádköszvényesi három és fél éves Bereczki Gergőnek. A kisfiú nagyon beteg, júniusban agydaganatot diagnosztizáltak nála. Akkor azonnali beavatkozásra volt szükség. A műtét, amelyet a marosvásárhelyi megyei kórházban végeztek ugyan sikeres volt, viszont az eredmények rosszak lettek.

Összefogás a nyárádköszvényesi Gergőért

További műtétekre lenne szükség, amelyeket egy külföldi klinikán tudnának végrehajtani, ehhez azonban anyagi támogatásra lenne szüksége Gergő családjának.Gergőt jelenleg a kolozsvári gyerek onkológián kezelik, még nagyon hosszú út áll a kisfiú és a kétségbeesett szülei előtt, gyógyulásáért a Facebook közösségi oldalon is összefogtak.

Ez egy pénteki nap volt, június 23-án és 24-én meg is műtötték, mondta Gergő édesapja. A műtét ugyan sikeres volt, az eredmények azonban rosszak lettek. Hogy megtörténjen a műtéti beavatkozás külföldön, anyagi támogatásra van szüksége a családnak.

„Nagyon hosszú ÚT áll a kicsi Gergő és kétségbeesett szülei, rokonai előtt, de tudjuk és hiszünk abban, hogy közös erővel és összefogással ezt az utat járhatóbbá tudjuk tenni! Így arra is meg szeretnénk kérni Önöket, hogy imádkozzanak, hogy Gergő mihamarabb felépülhessen és boldog gyermekkora legyen!” – olvashatjuk a Gergőért írt Facebook bejegyzésben.

Akiknek lehetőségük van segíteni a kisfiúnak, azok az adományokat a képernyőn látható számlaszámok valamelyikére küldhetik. A szülök köszönetet mondanak mindazoknak, akik segítenek Gergőnek a gyógyuláshoz szükséges anyagiak előteremtésében.

Forrás: sovidek.tv