Sztárként rajongtak a papi tevékenységtől örökre eltiltott Cristian Pomohaciért a zsinnai fesztiváon


A papi tevékenységtől örökre eltiltott Cristian Pomohaci volt a Szeben megyei Zsinna (Jina) községben a hétvégén tartott fesztivál legünnepeltebb fellépője.

Sztárként rajongtak a papi tevékenységtől örökre eltiltott Cristian Pomohaciért a zsinnai fesztiváon

Az eseményen Szeben, Fehér, Vâlcea és Argeş megyei juhpásztorok vettek részt, a szervezők szerint két nap alatt 10.000-en fordultak meg a fesztiválon.

A népdalénekesként is ismert Pomohaci több mint negyven percen át volt színpadon vasárnap, énekelt és viccelődött a közönséggel. Előadása közben dedikált egy dalt a helyi ortodox papnak, aki azonban nem volt jelen az eseményen.

Nagy tapsot kapott a közönségtől, rajongói közül sokan virágokat vittek fel neki a színpadra, köztük egy fiatal nagyszebeni pópa is, aki nem viselt papi ruhát.

Cristian Pomohaci-ot pénteken bocsátotta el a papságból a gyulafehérvári ortodox érsekség egyházmegyei tanácsa, mivel – egy hangfelvétel tanúsága szerint – megpróbált rávenni egy 17 éves fiút, létesítsen vele szexuális kapcsolatot.

A volt székelymosoni pap ellen a legfőbb ügyészség is eljárást folytat kiskorúak szexuális kizsákmányolás céljából történő toborzásának gyanújával.

Forrás: AGERPRES