PIXWORDS – a játék, ami az egész világot meghódította. Találd meg az összes választ a játék képeire!

A CandyCrush fergeteges sikere után egy újabb mobiljáték keltett hatalmas népszerűságet az egész világon. A Pixwords egy igen okos játék, gyakorlatilag a jelen egyik legjobbja okostelefon alkalmazása, ami abból áll, hogy általában három vagy négy szót kell kirakni helyesen, amikhez képeket adnak segítségül.

pixwords

A Pixwords 21 nyelven érhető el, többek között magyarul is. A keresztrejtvényhez hasonlóan itt is szavakat kell kitalálni, de a játék készítői segítséget is adtak, méghozzá képeket, pár szó kísérletében. Ha kitalálod a szavakat automatikusan tovább lépsz a következő szintre.

A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy nemcsak magyarul, de számos nyelven játszhatunk. Így ha valaki nyelvet tanul kipróbálhatja tudását más nyelveken is.

A Facebook közösségi oldalt már ellepték a Pixwords csoportok, és azok a képek, amelyekre segítéget kérnek a felhasználók. Naponta találkozhatunk hasonló kérdésekkel, képekkel, a játék népszerűságe megállíthatatlanul halad előre.

De mit csinálsz akkor, ha nincs türelmed arra, hogy kivárd a válaszokat a Facebookon?

Mi sem egyszerűbb! Egyszerűen felmész a pix-answers.com oldalra és beírod az adott kép egyik jellemzőjét, kulcsszavát. A weboldal könnyen kezelhető, letisztult formában ad választ több nyelven is. Érdemes kipróbálni ha elakadtunk.

Ha még nem ismered a játékot töltsd le a telefonodra innen.

Share this post

PinIt
scroll to top