A színházban is várják a diákokat az Iskola másként program során

Összesen 2522 diákot vár előadásaira a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház két társulata az április 7. és 11. között megszervezett Iskola másként program ideje alatt. A Maros megyei iskolák március közepétől folyamatosan jelentkeztek a kulisszajárással egybekötött színházlátogatásra. A kedvezményes árú csoportjegyek felajánlásával a színház azt is jelzi, hogy rendszeres színházi nézőknek szeretné megnyerni a diákokat.

A Tompa Miklós Társulat négy előadására várja a kisiskolásokat, illetve a középiskolás diákokat az Iskola másként héten.

Április 9-én, szerdán és április 10-én, csütörtökön 11.00 órakor a Nagyteremben a kicsik a Túl a Maszat-hegyen című zenés kalandjátékot nézhetik meg. Varró Dániel és Presser Gábor gyermekeknek és felnőtteknek is szóló alkotását Keresztes Attila rendezte és 2013 októbere óta a színház egyik legnépszerűbb produkciója.

Április 8-án, kedden, illetve április 11-én, pénteken (a magyar költészet napján) 11.00 órakor, a Kisterembe várja a középiskolásokat a Tompa Miklós Társulat, a Szilágyi Domokos költő verseiből összeállított pódiumműsorra, amelyet Gáspárik Attila mutat be Kényszerleszállás címmel.

Share this post

PinIt
scroll to top