Újra dolgoznak a Berek utcában

Egy éve kezdték el a Berek utca felújítását, azonban mai napig sem végezték el a munkát.

Néhány hónapja már autóval sem lehet az utcát megközelíteni, ugyanis valóságos munkateleppé változott az egykor vonzó környék. A kivitelező cég elhibázta a csatornahálózat mélységét és esési szögét, a problémára pedig csak a munkálatok végén derült fény. A tévedés miatt új gödröket kellett ásni, viszont a munkások csak ímmel-ámmal dolgoztak. Előfordult, hogy heteken keresztül szünetelt a munka.

Az elégedetlenkedő lakósok július 10-én tüntetést szerveztek, mely keretén belül kiültek az úttestre és beszélgettek. A helybéliek arra próbálták felhívni ezzel a hatóságok figyelmét, hogy elegük van a hanyag munkából, továbbá petíciót fogalmaztak meg az ügyet illetően.

A békés tüntetést követően a múlt héten munkagépek jelentek meg az utcában, kavicsréteg került az úttestre, lerakták a csatornafedőket, majd a hét végére az aszfaltozás is elkezdődött. A helyi lakosok rendkívül örülnek az előrelépésnek, továbbá remélik, hogy idővel a járdákat is helyrehozzák, mivel a munkálatok során azokat is feltörték.

Forrás: Népújság

Save

Share this post

PinIt
scroll to top