Babaszépségverseny: Nagy Sára Eszter

Véget ért a Babaszépségverseny nevezése a Marosvásárhelyi Infó-n. Rengeteg nevezés érkezett a felhívásunkra, többek között Nagy Sára Eszter is jelentkezett. Szavazzatok rá!

nagy-sara-eszter

Nagy Sára Eszter vagyok, 2014. augusztus 27-én születtem Marosvásárhelyen. Szüleim második gyereke vagyok, kislány, bátyám is van Csabika. Szovátán lakunk, édesanyámmal Nagy Júlia Anitával nagyon sokat sétálunk a kinti “jó sós” levegőn. Nemrég töltöttem be az 5 hónapot, nagyon sokat vagyok már ébren, játszadozom és szopizok. Más ételt nem nagyon eszek, délelőttönként egy almát, legjobb nekem az anyatej. Mindenkinek a kicsi Sára babája vagyok, mikor becéznek Babóca vagyok. Puszi mindenkinek.

A babaszépségverseny fődíját a legtöbb lájkot gyűjtő kép viszi haza, amit a Baby Bear bababolt biztosít. a második díjra az olvasók külön szavazhatnak, a három legtöbb szavazatot begyűjtő baba viszi haza a kidfeet.ro fődíját. A harmadik díj egy anyukát illet, aki a Vitalis Központ ingyenes egészségállapot felmérésén vehet rész, ezt a marosvásárhelyi.info sorsolás útján dönti el.

Nyeremények:
Fődíj: 150 RON értékű vásárlási utalvány a Baby Bear babaüzlet jóvoltából
Közönségdíj: 100 RON értékű vásárlási utalvány a kidfeet.ro online áruháztól
Sorsolás díja: 150 RON értékű Biorezonanciás egészségállapot felmérés a Vitalis központban

Share this post

PinIt
scroll to top