Babaszépségverseny: Pánczél-Erőss Ákos

Véget ért a Babaszépségverseny nevezése a Marosvásárhelyi Infó-n. Rengeteg nevezés érkezett a felhívásunkra, többek között Pánczél-Erőss Ákos is jelentkezett. Szavazzatok rá!

pancel-eross-akos

A baba neve: Pánczél-Erőss Ákos
Életkorom: 4 és fél hónap

Szép jó reggelt nagyvilág!

Legeslegkedvencebb időtöltésem a ‘szopizás’ mert még ici-pici vagyok és ahogyan a vezetéknevem is mutatja erős és nagy szeretnék lenni szüleim örömére. Nomeg szorosan anyuhoz bújni evés közben az a legfantasztikusabb az én kis világomban. Emellett na jó még pancsizni is szeretek nagyon, szoktam kapni nyak úszógumit és jó kis edzést tartok a fürdőkádban. Újabban felfedező túrákat is teszek a nagy ágyban az én kiságyam már túl unalmas, mondtam is, azaz jeleztem is (hát persze, hogy sírással) anyunak , hogy engem már nem szórakoztat sokáig a zenélő forgó micsoda a fejem fölött. Szeretem a sétákat is, izegni-mozogni jó sokat de most hideg van és inkább jó nagyokat aluszkálok idebent a jó kis 22 fokban… röviden ennyit rólam, majd még mesélek ha nyerek, most csak egy kis rövid tájékoztatót kértek. Sziasztok!

A babaszépségverseny fődíját a legtöbb lájkot gyűjtő kép viszi haza, amit a Baby Bear bababolt biztosít. a második díjra az olvasók külön szavazhatnak, a három legtöbb szavazatot begyűjtő baba viszi haza a kidfeet.ro fődíját. A harmadik díj egy anyukát illet, aki a Vitalis Központ ingyenes egészségállapot felmérésén vehet rész, ezt a marosvásárhelyi.info sorsolás útján dönti el.

Nyeremények:
Fődíj: 150 RON értékű vásárlási utalvány a Baby Bear babaüzlet jóvoltából
Közönségdíj: 100 RON értékű vásárlási utalvány a kidfeet.ro online áruháztól
Sorsolás díja: 150 RON értékű Biorezonanciás egészségállapot felmérés a Vitalis központban

Share this post

PinIt
scroll to top