Játékot indít a Játszma.ro és a Marosvásárhelyi.INFO – Béluska örülni fog!

jatszma-bannerA Játszma.ro és a Marosvásárhelyi.Info megszerzi gyermekének a kedvenc játékot.

Béluska szereti az állatkákat, kedvence a zergeevő oroszlán, és szereti az állatos társasjátékokat? Margitka zsengekora ellenére nagy stratéga, igazi machinátor, csatás-lovagosat játszik a szomszédgyerekekkel, ezért háborús középkori stratégiai társasjátékot szeretne? Nem baj!… A Játszma.ro és a Marosvásárhelyi.Info most meglepheti gyermekét a kedvenc játékával.

Egy olyan versenyt hirdetünk ugyanis, amellyel Ön megnyerheti gyermekének az álom-játékot mindösszesen úgy, hogy megírja a kis játékos nevét, életkorát, kedvenc játék-kategóriáját, valamint azt, hogy mi a csudát is szeret a gyermeke abban a bizonyos játékban? Ha sikerült összeírni, már csak el kell küldeni egy kommentben, a Facebook-on, a szervezők által posztolt cikk mellé, vagy drótpostán a rendeles@jatszma.ro címre, és tessék szorítani, szurkolni, nagyon-nagyon, hogy a szerencse kedvezzen.

A nyereményjátékra a meghirdetéstől tíz napon át lehet küldeni a három évesnél idősebb Béluskák, Margitkák, Ödönkék és Gizikék kedvenc játékát, az ötletgyűjtéshez pedig érdemes felkeresni a Játszma.ro oldalt, ahol különböző készségfejlesztő, ismeretbővítő, kreativitásébresztő társasjátékokat találhatnak, kategóriákba rendezve. Hajrá, versenyre fel, csattogjanak azok a billentyűzetek, jöjjenek a leírások és a sorsolás után meglátják, örülni fog Béluska! De az is meglehet, hogy Sárika, vagy Tibike, vagy Zsuzsika, vagy Vlöduc…

Játék időtartama: 2013. május 30 – 2013. június 9.

Sorsolás: 2013 június 10.

Share this post

PinIt
scroll to top