Bagi Iván és Nacsa Olivér végre Marosvásárhelyre is ellátogat

2T0B0862K

Erdélyi turnéra indul a Bagi Iván és Nacsa Olivér páros, hogy mintegy hat erdélyi városban szórakoztassák a közönséget. Marosvásárhelyre is ellátogatnak, ahol május 16-án, a Maros Művészegyüttes termében adnak előadást.

“Még a gimnáziumban botlottunk egymásba, amiből több iskolai fellépés lett – mondja Nacsa – és mivel állandóan  hülye voltam születésem óta, felhívták figyelmem, hogy ezt kamatoztassam is…” Így aztán, 15 éve működnek együtt, miután 1998-ban megnyerték a Humorfesztivált szerzői-előadói kategóriában.

Attól kezdve a létező összes televízióban és szórakoztató műsorban szerepeltek. Néhány sikeres önálló showjukban, amelyeket mi is láthattunk, mint például a BANÁNHÉJ, a MÉDIACÁPA, vagy  a jelenleg a Magyar Televízió (MTV) egyik legnézettebb műsorában , melynek címe SZÁLKA avagy Bagi és Nacsa megakad a torkán… több száz karaktert formáltak már meg, amelyek közül több is kabarétörténetivé vált, amelyeket elhoznak magukkal az imádott erdélyi közönségnek.

2T0B0446K

Neves közéleti személyiségeket testesítenek meg és torzítanak el, miközben ontják magukból a poénokat. Találkozhatunk tehát Orbán Viktorral, Gyurcsány Ferenccel, Nagy Feróval, Korda Gyuri bácsival és az ő Klárikájával, Győzikével, Fásy Ádámmal és Fábry Sándorral. Ha mindez nem lenne elég, megidézik Keresztes Ildikót, Kiszel Tüncit, Anettkát, Lagzi Lajcsit sőt Tom Jones-t is.

A páros garantáltan felejthetetlen szórakozást kínál.

2T0B0361K

A Bagi-Nacsa székelyföldi turné állomásai:

Május 12., vasárnap, 17 óra, Művelődési Ház, Kovászna

Május 12., vasárnap, 19,30 óra, Székely Mikó Kollégium új konferenciaterme, Sepsiszentgyörgy. Jegyek a Városi Kulturális  Szervezőirodában

Május 13., hétfő, 19 óra, Szakszervezetek Művelődési Háza, Csíkszereda

Május 14., kedd, 19 óra, Vigadó nagyterme, Kézdivásárhely

Május 15., szerda, 19 óra, Tomcsa Sándor Színház nagyterme, Székelyudvarhely

Május 16., csütörtök, 19 óra, Maros Művészegyüttes kövesdombi terme, Marosvásárhely. Jegyek ugyanott, valamint a Kultúrpalota jegypénztárában.

Jegyek elővételben, 25 lejes áron, kaphatók a helyszínek jegypénztáraiban, valamint az előadás előtt a helyszínen.

Share this post

PinIt
scroll to top