Segítők VI. Konferenciája Marosvásárhelyen

A Segítők Baráti Köre és a társszervezők 2012. március 2-3. között szervezik meg a Segítők VI. Konferenciáját Marosvásárhelyen.

A játék és humor felszabadít, ellazít. Szabályokat közvetít és rendet teremt. Kapukat nyit mások felé és a közösséghez való tartozás élményét nyújtja. Megerősít és segít a tanulásban, a fejlődésben. Felfedi az ellentmondásokat és kibékíti azokat. Belefeledkezhetünk egy „minthavilágba”, miközben jobban megértjük a valóságot, amely ezáltal élhetőbbé, lelkesítőbbé válik. Segít a gyógyulásban, alkotóerőink felébresztésében.

A teljes program innen letötlhető: PROGRAM

A konferencián való részvételre kreditpontokat igénylünk pszichológusok számára a COPSI-tól (Colegiul Psihologilor din România – Romániai Pszichológusok Kollégiuma), pedagógusok részére igazolást a Tanfelügyelőségtől.
Kreditpontokat és tanfelügyelőségi igazolást csak azon személyek igényelhetnek, akik a konferencia teljes programján részt vesznek, és minden kreditpontot érő oklevél kiállítási díja 10 RON.
Részvételi díjak:
– február 15-ig: 80 RON (5500 Ft)
– február 15. után és a helyszínen: 100 RON (6800 Ft)

A részvételi díj tartalmazza a konferencia mappáját, a péntek esti kulturális programra való belépőt és a közös vacsorát, valamint a konferencia teljes szakmai programján való részvételt.

Share this post

PinIt
scroll to top