Hamarosan rajtol a Lumyval kapcsolatos első web-konferencia

Február 25.-én, kedden, 18 órakor veszi kezdetét az elő web-előadás, amelynek címe: Hogyan keressünk pénzt a Lumyval? A konferencia célja, hogy átfogó képet adjon a tesztelőknek nyújtotta lehetőségekről.

Lumy_logo_final_big

2013 szeptemberében a Reea ügynökség UX csapata útjára indította a Lumy névvel elkeresztelt start-up-ot. A Lumy Romániában az első webtermékeket tesztelő alkalmazás, amelynek segítségével a vállalatoknak és magánszemélyeknek lehetőség adatik kipróbálni egy adott honlapot, alkalmazást vagy Facebook applikációt és ezúton megtudni, hogy milyen benyomást kelt célközönségében, még annak bemutatása előtt.

A Lumy alkalmazásnak fontos részét képezik a tesztelők, akiknek a lehető legváltozatosabb társadalmi rétegeket kell képviselniük. Tanulmányi, kulturális és számítógép ismereteiknek azért kell különbözniük, hogy megfelelő mintát képezzenek minden típusú vállalkozás honlapjának teszteléséhez.

A Lumy fejlesztői számára igazi kihívást jelent megfelelő tesztelők toborzása, illetve azok állandó tájékoztatása. Ebből az igényből született a webkonferencia ötlete, amelynek keretében minden lényeges információt megkaphatnak a tesztelők.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Függetlenül attól, hogy már feliratkozott vagy csak az érdekli, hogy hogyan működik a Lumy, bárki részt vehet az előadáson, miután regisztrált a következő címen . A videó kapcsolatot a WEBEX platform segítségével biztosítják a szervezők és legfeljebb 100 személy követheti az élő konferenciát. A fenti címre kattintva az időzóna kiválasztása után, a REGISTER gombot megnyomva lehet feliratkozni.

  lumy_csapat

  A résztvevők a következő kérdésekre kapnak majd választ:
  1. Mi a Lumy?
  2. Miért szeretnél tesztelő lenni?
  3. Mit jelent Lumy tesztelőnek lenni?
  4. Hogyan kereshetsz pénzt a Lumy segítségével?
  5. Mekkora keresetet jelent?
  6. Mikor kapod kézhez a pénzt?
  7. Hogyan kell a használhatóságot tesztelni?
  8. Hogyan válaszolj a feltett kérdésekre?
  9. Hogyan gyarapodhatunk együtt?
  10. Jövőbeli tervek.

  Előadók:
  Ferenczi Daniela – Online marketing szakember és UX Designer
  Tăbăcaru Imola – Information Architect

  Share this post

  PinIt
  scroll to top