Hamvai PG Marosvásárhelyen

A marosvásárhelyi Sapientia EMTE Hallgatói Önkormányzata egy hosszú távú projektet kezdeményezett, amiben több marosvásárhelyi, udvarhelyi, csíkszeredai cég, egyesület, szórakozóhely, médium és nem utolsó sorban kulturális intézmény vesz részt és támogat.

Projektünk keretén belül szemináriumokat, koncerteket, színházi előadásokat, bemutatókat szervezünk egyetemisták részére. Első rendezvényünk, amivel a 2011-es egyetemi kampányunkat is elkezdjük, egy koncert, ahová Magyarország egyik legnevesebb lemezlovasát hívtuk meg, Hamvai PG-t, aki nagy népszerűségnek örvend a marosvásárhelyi egyetemi hallgatók körében. A rendezvény helyszíne a marosvásárhelyi Jazz&Blues Club, a dátum 2011. február 15, Kedd. A fellépést követő nap a marosvásárhelyi Sapientia EMTE egyetemi campusában sajtótájékoztatót, valamint a marosvásárhelyi Zanza kávézóban közönségtalálkozót tartunk, ahol alkalom adódik a sztár Dj-vel interjúkat készíteni, fotózkodni, kötetlenül beszélgetni.

Következő rendezvényünket a Transylvanian Tribute Managementtel, az Indian Managementtel és a FIERD egyesülettel együttműködve szervezzük, aminek neve a Transylvanian Tribute Fesztivál. Ennek a bözödi tó környéke szolgál helyszínéül és április 28 valamint május 1 között zajlik majd. Mivel tribute fesztivált nem rendeznek az országban, de más országokban nagy sikernek örvendenek, szervezetünk és társszervezeteink célként tűzték ki maguknak ennek megszervezését.

Célközönségünk nagy részét azok a személyek alkotják, akik május elsejét sátorozva szeretnék eltölteni, szívesen látunk akár fiatalokat, akár családokat. Programunk szórakozási lehetőséget nyújt mind a fiatalabb generációnak, akik vetélkedőkkel tölthetik a napot, mind azoknak, akik családdal érkeznek; számukra a gyermeksarok nyújt kikapcsolódási lehetőséget, ahol a kicsik eljátszhatnak naphosszat. A Transylvanian Tribute Festival célja, hogy egy minőségi szórakozási lehetőséget nyújtson a bözödi tónál sátorozók számára. Minden este tribute zenekarok teremtik meg a buli hangulatát. – áll a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

Forrás: pluszportal.ro

Share this post

PinIt
scroll to top