Hová mehetünk a hétvégén?

Már ma estétől érdekes kikapcsolódási lehetőségeket tartogat a hétvége.

– Este 21 órától a Nemzeti Színház kistermében szokatlan előadást láthatnak, illetve rendezhetnek azok a nézők, akik jelenlétük mellett aktívan bekapcsolódnak a műsorba. A társulat tagjai ugyanis meghallgatják a közönség javaslatait, amelyek felhasználásával fergeteges darabot adnak elő. Érdemes tehát ott lenni!

-A segesvári Aristocrat Society Club 22 órai kezdettel „All Time hits Party”-t szervez, DJ Wish&Soul zenei aláfestése alatt. A belépés ingyenes, a jó hangulat hajnalig garantált.

Holnap, azaz szombaton is folytatódnak a kulturális műsorok, illetve a szórakozás.

– A Nemzeti Színházban este 19,30 órától Egressy Zoltán „Június” című darabját játsszák. Az előadás egyike azon premier-színdaraboknak, amelyekkel a színház a 2010–2011-es évadját nyitja meg.

– A Jazz&Blues Clubban Retro Party lesz, este 10 órai kezdettel. A zenét a ’80–’90-es évek nagy sikereiből válogatják. A belépő 5 lejbe kerül.

A mozikedvelőknek is szól ám a hétvége: mától kezdve tekinthető meg a Művész moziban a „Besszarábiai lakodalom” című román film. A forgatások 16.30, 19.00 és 21,30 órakor kezdődnek, egy jegy 8 lejbe kerül. Ami a film témáját illeti, egy bukaresti karmester fiú és egy Chisinau-i zongorista lány közötti házasságkötésről szól. Hogy miért kell nekik újra fogadalmat tenni Besszarábiában is, kiderül a filmből.

Slavic Andrea

Share this post

PinIt
scroll to top