Húsvéti adománygyűjtés árvák és hátrányos helyzetű családok részére április 12-én!

2017. április 12-én, szerdán a Marosvásárhelyi Infó és lelkes segítők jótékonysági adománygyűjtést szerveznek a Szent Erzsébet Egyesület és Pál atya gondozásában lévő árva és félárva gyermekek, valamint rászoruló családok megsegítésére. Az adománygyűjtés helyszíne a marosvásárhelyi Deus Providebit házban lévő Efendi kantin (egykori Sapientia kantin).

Mint ahogy az elmúlt években, karácsony előtt, valamint húsvétban, így most is szeretnénk segíteni a Szent Erzsébet Egyesületnek, amely 40 árva gyermeknek biztosít otthont és ellátást, de idén is, akárcsak tavaly, kiszélesítjük a segítségnyújtást, több rászoruló család is kap majd az összegyűlt adományból. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy fogjunk össze és tegyük szebbé a nélkülöző gyerekek és felnőttek húsvéti ünnepét. Elsősorban élelmiszercsomagokat várunk az adományozók részéről, amelyet még aznap eljuttatunk a Szent Erzsébet Egyesülethez, és a családokhoz.

Az adományba bármilyen alapvető élelmiszert (cukor, liszt, olaj, burgonya, rizs, befőttek, zakuszka, gyümölcsök, stb.) tehettek, de akár pénzzel is támogathatjátok őket. Már azzal is segítesz, ha egy kiló cukrot vagy lisztet eljuttatsz a rászorulóknak.

A gyűjtési akció április 12-én lesz, 18:00 és 20:00 óra között.
Helyszín: Deus Providebit ház, Efendi kantin (volt Sapientia kantin). – Cím: Rózsák tere 61, Marosvásárhely

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Gyere el te is, hozd magaddal adományodat, hogy közösen tegyük szebbé a gyerekek és a családok húsvéti ünnepét.

    Üdvözlettel és köszönettel a Szervezők!

    Share this post

    PinIt
    scroll to top