Idén is majálist szervez az RMDSZ a Maros-parton

majalis-rmdszA marosvásárhelyi RMDSZ Május 1. alkalmával idén is színes és szórakoztató programokkal egy családi Majálisra várja a város és megye lakosságát a Marosparton (Sörpatika és Gokartpálya közötti területen). Az idei változatos programban a teljesség igénye nélkül szerepel gulyásfőző vetélkedő, flekkensütő verseny,hőlégballon, valamint sport vetélkedők is, amelyeket koncertek, kulturális előadások és Májusfa állítás tesz színesebbé.

Ebben az évben külön gyereksarok várja a kicsiket, ahol bábszínház, Garabonciás Egyesület, a Művészkuckó Egyesület, arcfestés, mászófal és még rengeteg érdekesség gondoskodik arról, hogy a gyerekek jól érezzék magukat.

majalis-rmdsz

A nagyszínpadon színvonalas előadások teszik változatossá a programot. (Maros művészegyüttes, Buta Árpád, Titán, Autostop MS, Vecker, a Ludas és a Kövesdomb templomi zenekarai, Kásler Magda és csapata stb.) Ezen kívül a retro divatbemutatón korhű ruházatokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de lesz még íjászás, portréfestés, huszár bemutató. A Színművészeti egyetem diákjai pantomimmel szórakoztatnak, és aki száguldozni szeretne, aznap kedvezményesen teheti ezt meg a Go-Kart pályán.

A gulyásfőző és flekkensütő verseny 9 órakor indul, a sportversenyekre benevezőket 10 órára várják a szervezők. A gyereksarok és nagyszínpad 11 órakor indítja programjait.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Közlemény, Fotó: e-nepujsag.ro

    Share this post

    PinIt
    scroll to top