Marosvásárhelyen is fellép a Chameleon Big Band erdélyi turnéján

2010-es turnéján Európa több nagyvárosába ellátogat a budapesti Chameleon Big Band. A látványos és mozgalmas előadásairól híres fiatal tagokból álló zenekar ezúttal 10 tagú formációval koncertezik.

# A  Chameleon Big Band Erdélyben turnézik

New Orleans-i Karnevál című előadásuk show-elemekkel tarkított, mozgalmas műsorában egymást követik a szving-klasszikusok, ismert jazz-rock slágerek, forró latin ritmusok és andalító balladák. A mindig gondosan megszerkesztett műsor garancia az igényes kikapcsolódásra fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Tegyen Ön is egy zenei utazást a múlt századba a kaméleonokkal! Erdélyi fellépéseik helyszínei:

Május 16. vasárnap 19:00 – Kolozsvár, Ecsetgyár
Május 18. kedd 19:00 – Marosvásárhely, Stúdió Színház
Május 19. szerda 20:00 – Székelyudvarhely – Városnapok, Művelődési Ház
Május 20. csütörtök 19:00 – Sepsiszentgyörgy, Municípium Művelődési Ház
Május 21. péntek 19:00- Csíkszereda, Szakszervezetek Művelődési Háza
Május 23. vasárnap 19:00 – Nagyvárad – Posticum

A Chameleon Big Band az elmúlt években, 42 városban több mint 250 koncertet adott. 2009 tavaszán elkészítették első videoklipjüket, idén pedig a Team Buildig című Almási Réka nagyjátékfilm zenéjét jegyzik. A fiatal lendületes formáció első külföldi sikereit 2008-ban a Kassai Nemzetközi Jazz Fesztiválon aratta. Azóta többször jártak külföldön. Vendégművészei között megtalálhatók Magyarország és Európa legelismertebb és legkedveltebb előadóművészei, de lehetőséget adnak ifjú zenei tehetségek bemutatkozására is. A koncertenként változó repertoárt és hangzást 3-4 szaxofon, 2-3 harsona, 2-4 trombita, zongora- és/vagy szintetizátor, basszusgitár, dobfelszerelés és különböző ütőhangszerek teszik egyedivé. Európai koncertkörútján a zenekar 10 tagú formációval lép színpadra.

Share this post

PinIt
scroll to top