Marosvásárhelyen is fellép a Csík Zenekar

Marosvásárhelyen és Székelyudvarhelyen koncertezik a nagysikerű magyarországi együttes, a Csík Zenekar. Az eseményre október 29-én és október 30-án kerül sor.

Marosvásárhelyen a Nemzeti Színház ad helyet a Csík Zenekar koncertjének, október 29-én, míg egy nappal később a zenekar Székelyudvarhelyen lép fel, a Művelődési Házban.

A Csík Zenekar 22 éve a magyar népzene kiemelkedő formációja. Ráadásul egy új műfaj megteremtője: a folklórt és a pop-rockot ötvözi sikeresen, megtartva a népzene autentikus értékeit, és kihasználva a mai változó világunkat mozgató könnyűzene sodró erejét.

A kecskeméti formáció egyedülálló stílusában számos slágert dolgozott fel, mellyel óriási ismertségre tett szert. A közönségsiker mellett számos rangos zenei díjat tudhat magáénak (Fonogram-díj, Magyar Örökség-díj, Kodály Zoltán-díj. Csík János, a zenekar vezetője és névadója a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjének tulajdonosa).

Jegyeket Marosvásárhelyen a Kultúrpalota jegyirodájában, a Nemzeti Színház pénztárában lehet váltani, Székelyudvarhelyen a Művelődési Ház pénztárában. Egy belépő ára 30 lejbe kerül.

Share this post

PinIt
scroll to top